Respect voor de natuur, jarenlange teeltervaring, persoonlijke aandacht voor ieder potje en liefde voor het vak. Dat proef je!

PlanetProof
‘On the way to PlanetProof’ is een keurmerk dat laat zien dat onze producten op een duurzame wijze zijn geteeld met respect voor de natuur. Het keurmerk richt zich op een vijftal aandachtsgebieden van de Sustainable Development Goals van de United Nations, te weten bodem, landschap & biodiversiteit, water, energie, productie & consumptie en klimaat.Certificaten

Buysman Kruiden teelt op duurzame wijze. Dus geen chemische bestrijders en met zo min mogelijk belasting voor de natuur. Hygiëne en voedselveiligheid staan hierbij hoog in het vaandel. Buysman Kruiden heeft de volgende certificaten dan ook niet voor niets gekregen!

logo_globalgapGlobalGAP module Groente en Fruit
GlobalGAP beschrijft de eisen die wereldwijd aan boeren en tuinders worden gesteld met betrekking tot voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Ondernemers met een GlobalGAP-certificaat voldoen aan strengen eisen op het gebied van hygiëne,  waterkwalliteit en de temperatuur en luchtvochtigheid in de kassen.

 

logo_mps

MPS Fruit & Vegetables
MPS-Fruit & Vegetables stelt eisen stelt op het gebied van duurzaamheid, betrouwbaarheid, hygiëne en transparantie.

 

 

logo_vitacertaVita Certa
Vita Certa is het Triple A label van MPS Fruit & Vegetables en alleen voorbehouden aan telers met de hoogste score op het gebied van duurzaamheid, transparantie en hygiëne. Buysman is de eerste kruidenteler van Nederland die het Vita Certa-certificaat in de wacht heeft gesleept!

Meer weten?

Laat een berichtje achter via het contactforumulier, vul uw gegevens in en uw vraag wordt spoedig beantwoord.

Contact