Kunst afkijken in Andijk
De Buysmannen zitten bovenop het proces, gaan alleen voor het beste en doen er alles aan om dat te bereiken. Dat blijft niet onopgemerkt; zaadbedrijven, veredelaars en andere kruidentelers komen graag de kunst afkijken in Andijk. Waarom Buysman Kruiden zo lekker zijn? Respect voor de natuur, jarenlange teeltervaring, persoonlijke aandacht voor ieder potje en liefde voor het vak. Dat proef je!

Buysman, een hecht familie bedrijf


Over Buysman Kruiden

Bij Buysman Kruiden in Andijk vind je de lekkerste verse basilicum, bieslook, koriander, peterselie, munt en tijm. Met veel plezier telen Piet, Vok, Jos, Louis, Erik, Mark en Jeroen Buysman hun kruiden. Ze combineren ambacht met moderne techniek. Op duurzame wijze en met respect voor de natuur: chemische bestrijdingsmiddelen kom je niet tegen en het productieproces is grotendeels handmatig. Alleen voor het vullen van de potjes met aarde en het zaaien van de kruiden heeft Buysman een machine.

Een tikkie eigenwijs
De gebroeders Buysman zijn altijd in voor wat nieuws en bovendien een tikkie eigenwijs. Liever proberen ze zelf iets uit dan dat ze afgaan op het advies van een ander. Neem de potgrond waarin de kruiden opgroeien: na jaren mengen en uitproberen hebben ze hun eigen uitgekiende mengsel gecreëerd. Luchtig en voedzaam, waarop de kruiden het uitstekend doen. Veel lezen, nieuwe dingen uitproberen en er de hele dag mee bezig zijn, zo kom je volgens Piet Buysman tot de beste resultaten. En natuurlijk leuk vinden wat je doet! Dat is het allerbelangrijkst.

Verkrijgbaar bij

o.a. DekaMarkt, DEEN Supermarkt, Landmarkt Amsterdam, Adrie Bakker (Streekhof Bovenkarspel) en groentespeciaalzaken en markten in heel Nederland.

Meer weten?